PRIJAVA NA FIT AKADEMIJO 13 NI VEČ MOŽNA. KAJ PA SEDAJ?

Nova priložnost, da se pridružiš izjemni motivacijski skupnosti in izboljšaš svoje življenje prihaja že septembra!

 

Celotna FA ekipa ti želi čudovito poletje in se kmalu vidimo!

 

Ps: spremljaj, da ne zamudiš vseh novosti, ki jih pripravljamo zate.

Vpiši svoj e-mail in bodi obveščen/a o vseh podrobnostih!

KAJ JE FIT AKADEMIJA?

Fit akademija je online vadbeni program, ki je že več kot 65.000 posameznicam in posameznikom pomagal izboljšati življenje, spremeniti postavo in prehranske navade.

V nadaljevanju si lahko pogledaš nekaj izjemnih zgodb posameznic in posameznikov, ki jim je Fit akademija spremenila življenje.

PREOBRAZBA 1

”Patricia in ekipa, spreminjate življenja!!!!! Toliko kilogramov nisem imela od svojega 16-ega leta, danes sem 31. Namreč izgubila sem več kot 25 kg! Počutim se fenomenalno. Ko se zjutraj zbudim, je moja prva misel, kaj bom danes naredila za sebe, toliko izbire telovadbe, hrane, res, ni da ni. Seveda se mi ne da vsaki dan, ampak taki dnevi so res redki, saj je vse to postal moj ZEN. Ne samo, da mam super postavo, dobila sem samozavest, ljubezen do sebe, lažje se spoprijemam tudi s težjimi trenutki in zdaj, ko res že vsi opazijo razliko, vsem s ponosom povem, da to je rezultat FIT AKADEMIJE! Ustvarjate čudeže! Res vam HVALA, iz srca.”

PREOBRAZBA 2

”S tabo sem od Fit akademije 6, kjer se je zgodil tisti klik, da je pa treba nekaj spremenit. In evo me, FA6, 7, 8, 9, 10 in sedaj v 11. Vmes sem zanosila in rodila v decembru četrtega otročka. V FA6 sem vstopila s 107 kilogrami. Trenutno jih imam 57. Velika sem 160cm. Vse je šlo dol izključno s FA. V prilogi ti pošiljam slike, da boš videla kako FA vpliva name 🙂 Hvala ker si 🥰”

PREOBRAZBA 3

”Fit akademiji sem se aktivno pridružila v 10-ki, ker sem hotela malo shujšati in oblikovati telo. Moram povedati da se že celo življenje “borim” s kilogrami, saj ne da bi bilo tako hudo, ampak vedno bi lahko imela manj kilogramov in oblikovala telo. Potem sem začela malo bolj spremljati tvoje programe in moram reči, da so me res navdušili. Tako vadbe, kot prehrana. Res je, da se vsega ne držim “strogo” kar niti ni bil moj namen, ampak sem skozi akademijo vzljubila vadbe, naučila sem se nekaj novega o prehrani in se začela počutiti zelo dobro v svoji koži. Od začetka FA10 do danes pa sem izgubila slabih 10 kg.”

PREOBRAZBA 4

”Evo, točno eno leto nazaj, 1 dan pred začetkom FA9. Moj predlog za vse vas: poslušat navodila Patricije do pike natančno in potem spotoma skozi tedne, mesece, počasi/postopoma prilagajati (enkrat, ko ujameš ritem. oz dojameš bistvo, se losaš glavnih slabih navad, ki so te pripeljale do vpisa v FA). Moj +: HRANA. Hrano sem uštimala v nulo. Seveda pridejo kdaj napadi želje po pici in podobno, ampak ker so FA obroki lepo urejeni čez dan, je tudi to znosljivo na dolgi rok. Moj -: TELOVADBA. Recimo, da sem se 2x na mesec v povprečju spravila treninge delat. To je zdaj naslednji korak spreminjanja navad (z malimi koraki se daleč pride).”

PREOBRAZBA 5

”Začela sem s Fit akademijo 9 in programu ostajam zvesta za večno! Do danes sem izgubila 25 kilogramov in ‘nešteto’ centimetrov. Sem res vesela in ponosna.”

PREOBRAZBA 6

”Začela sem s FA9 in tole je odraz trdega dela v pol leta. Na Fit akademijo sem se prijavila brez pričakovanj, da mi bo uspelo, saj sem že večkrat prej poskusila hujšati oz. oblikovati telo, pa nikoli ni uspelo. Rekla sem si, rajši zapravim teh slabih 30 evrov za tole akademijo, kot pa še za ene nove hlače … in evo uspelo je! Sem zelo vesela, tole je NORO, s FA bom vztrajala dokler bo obstajala! Počutim se veliko bolj samozavestno, jem pa bolj zdravo in raznoliko in nikoli nisem lačna. Patricia, hvala za vse!!”

PREOBRAZBA 7

”Nikoli, res nikoli si ne bi mislila, da bom pri skoraj 50-ih “suha”. Celo življenje sem se borila s kilogrami, dokler me sestrična ni prepričala, da se pridružim FA9, da itak nimam kaj izgubit, razen tistih 27€ in da ne bo mi žal. In res ni mi.
Od FA9 do danes imam 32,5 kg manj, začela sem z 99,80 kg in danes imam 67,30 kg, da o počutju, energiji, samozavesti … ne govorim. Z mojo preobrazbo sem motivirala tudi sodelavke, prijateljice, prijateljice od prijateljic … Hvala za čudovit program, s katerim si mi spremenila življenje.”

PREOBRAZBA 8

”Pošiljam fotografije mojega napredka od FA4 do FA9. V fitnesu nisem bila nikoli, izvajala sem samo FA PRO treninge. Tvoj program me je res čisto zasvojil, spremenil je moj vsak dan. En velik HVALAAA!”

PREOBRAZBA 9

”Z mojim partnerjem sva prvič spoznala tebe in akademijo pri FA8. Najin otrok je bil pobuda za vse to. Sedaj ko teka naokoli, si ne znam predstavljati kako bi ga lovila z 105 kg.
Oba sva imela dosti kilogramov za izgubiti. Danes sva se slikala za novo akademijo in ko sva primerjala slike, sva ostala odprtih ust in se strinjala da morava slike deliti tudi s teboj. Napredek je ogromen. Hvala ti še enkrat za ta super program!!”

PREOBRAZBA 10

”Najprej te lepo pozdravim in se ti na tem mestu zahvalim za ta čudovit program, ki mnogim spreminja življenje, tudi meni. Na začetku moje poti sem marsikoga preklela v glavi, največkrat pa sebe. Kako sem lahko tako zakrnela pri še ne 40-ih letih. Dala si mi neverjetno energijo in motivacijo. Torej, vsega skupaj – 25.3 kg in več kot 100 cm minusa. Enostavno, HVALA!”

V ČEM SE FIT AKADEMIJA RAZLIKUJE OD VSEH OSTALIH PROGRAMOV?

Treningi? Fleksibilni, prilagojeni, tvoji. Razdeljeni so v praktične sklope, ki se prilegajo tvojemu urniku, ne glede na to, kako zaseden je. Prilagodiš si jih lahko po intenzivnosti in trajanju, da ustrezajo tvojemu trenutnemu počutju in razpoložljivemu času.

Recepti in jedilniki? Pripravljeni, da ti prihranijo ure in ure iskanja ter razmišljanja. Z nami boš odkril/a, kako enostavno je kuhati zdravo in okusno.

In naša FB skupina? To ni le skupina, to je tvoja nova motivacijska družina.

VEČ KOT ONLINE VADBENI PROGRAM.

V Fit akademiji se združijo različni cilji posameznikov in ustvarijo najbolj pozitivno skupnost v Sloveniji, ki je osredotočena na to, da ti pomaga na poti do boljše postave in odličnega počutja.

Energija, ko se na tisočine motiviranih ljudi skupaj zažene naproti boljšemu življenju, je nekaj edinstvenega. Skupaj ustvarjamo val navdiha, ki drug drugega spodbuja, motivira in žene naprej.

Številke govorijo zase … V FB skupini naše zadnje Fit akademije 13, je bilo v le 60-ih dneh več kot 8.000 objav, 125.000 komentarjev in več kot pol milijona skupnih aktivnosti. Noro!

Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Copyright © 2023 ALUE. Vse pravice pridržane.