Za naročilo izpolnite spodnja polja. O vseh informacijah vas bomo obveščali preko emaila. Bodite pozorni na mapi VSILJENA POŠTA-JUNK/ PROMOCIJE, saj mail kdaj zaide tudi tja.

Za naročilo izpolnite spodnja polja. O vseh informacijah vas bomo obveščali preko emaila. Bodite pozorni na mapi VSILJENA POŠTA-JUNK/ PROMOCIJE, saj mail kdaj zaide tudi tja.

100% varni nakup

24/7 podpora

100% zadovoljstvo

Podatki plačnika

Slovenija

Tiskana knjižica FA7 receptov
Knjižica FA7 receptov v tiskani obliki za samo 9.90€. Gre za FA7 recepte, ki jih imaš lahko zmeraj na dosegu roke - v kuhinji ali na poti.

Obkljukaj spodnje polje če želiš, da k tvojemu naročilu dodamo Knjižico FA7 receptov za samo 9.90€.

Vaše naročilo

IzdelekDelni znesek
Fit Akademija 9
  × 1
37,90
Delni znesek37,90
Znesek37,90 (vključuje 6,83 DDV)
  • Po oddani prijavi boste na email prejeli podatke za nakazilo. Obvezno preverite mapi vsiljena pošta-junk/promocije, saj mail kdaj zaide tudi tja.

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

S klikom na gumb 'Kupite sedaj' se strinjam z oddajo naročila z obveznostjo plačila in s Pogoji poslovanja. Potrjujem tudi, da sem seznanjen/a s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Knjigo Vegi Fit Kuhinja boste imeli možnost dodati v košarico takoj po kliku na gumb “Zaključi naročilo”.

Naročilo sprejeto
Posebna ponudba
Povzetek naročila

{first_name}, doseganje ciljev je lahko še bolj preprosto.

Preden zaključim tvoje naročilo, bi ti rada predstavila novo kuharsko knjigo Vegi Fit Kuhinja!

VEGI FIT KUHINJA

18,90
Ob nakupu FA8 je na voljo po ekskluzivni ceni 18,90€.

Vsebuje 40 hitro pripravljenih receptov za slastne obroke, ki se jih ne bo branil niti največji ljubitelj mesa. Knjiga je primerna za vse – vegane, vegetarijance in tudi vse ostale, ki želijo uživati v okusnih brezmesnih jedeh.