bg logo

Doseži svoje cilje s Fit Akademijo, ki je že več kot 45.000 osebam pomagala izboljšati življenje, spremeniti postavo in prehranske navade.

CENA PROGRAMA

37,90€ 27,90€

22_11_FA9-logo_rumen_transparent-py3m6e6gvb8wt56sf35vlkyzd4fyvdz9b40xxgq8o6

Doseži svoje cilje s Fit Akademijo, ki je že več kot 45.000 osebam pomagala izboljšati življenje, spremeniti postavo in prehranske navade.

CENA PROGRAMA

37,90 € 27,90 €

KAJ PREJMEŠ V FIT AKADEMIJI 9

BASIC in PRO
vadbeni program

Izbiraj med najbolj popularnimi vodenimi treningi v osnovni ali napredni različici.

CORE
WORKOUT

Vadba, ki je namenjena  izboljšanju telesne drže in preprečuje bolečine v križu.

FIT
ZUMBA

Dinamična vadba, pri kateri se prepletajo krepilne vaje ter preprosti plesni koraki.

JOGA-PILATES
FLOW

Vadba pri kateri se boste povezali s svojim telesom, ga razgibali  in učvrstili.

KNJIŽICA
FIT MESEC

Pametni pišejo! Čaka te posebna knjigica v katero vpisuješ svoje rezultate in spremljaš napredek.

80 ZDRAVIH IN
OKUSNIH RECEPTOV

Ogromno zdravih in okusnih receptov za zajtrk, malico, kosilo in večerjo. Dileme, kaj kuhati, ne bo več!

Nakupovalni
seznam

Nakupovalni seznam ti bo prihranil veliko časa (in tudi kakšen €), saj boš v trgovini točno vedela kaj kupiti.

DOSTOP DO
MOTIVACIJSKE SKUPINE

Pridruži se nam v FB FA9 skupini – motivacije in medsebojne spodbude nikoli ne zmanjka!

SVET ŽELI, DA POZABIŠ NASE
IN NA SVOJE CILJE

Pred nami je čas v letu, ki je obdan z optimizmom. Čas v letu, ko si postavljamo nove zaobljube in cilje. Čas, kjer se obljube zdijo na dosegu roke. Velika večina si postavi cilje, ampak če se za trenutek ustaviva in pomisliva – koliko pa jih potem doseže svoj cilj? Le peščica. Zakaj je temu tako?

Po mojem mnenju je problem v slabi osredotočenosti na cilj in nejasnemu načrtu, kako ga bomo dosegli. Družba ustvarja velik medijski rompomom, ki nas kot magnet vleče na različne strani. 1000 različnih člankov, 1000 različnih oglasov, 1000 različnih mnenj.

Če nimamo osredotočenosti, usmeritve in podpore lahko precej hitro pozabimo na naš primarni cilj. To je razlog in misel s katerim je bila ustvarjena Fit Akademija 9. Ustvariti okolje kjer bova lahko ti in jaz … ter na tisočine ostalih deklet vseh starosti –  obdani s pozitivno energijo in osredotočeni na naše cilje.

RESNIČNI LJUDJE.
RESNIČNI REZULTATI tudi v 2023.

Fit Akademija je ena velika skupnost. Skupnost pozitivnosti, predanosti, pomoči in želje po premagovanju ovir. Tukaj ni prostora za negativo. Vse je usmerjeno v tvoj napredek. 

Napredek v obliki boljšega počutja, večje samozavesti, spremenjenih prehranskih navad, izgube odvečne maščobe in še bi lahko naštevali.

V vseh nas se namreč z začetkom novega leta prebudi magična energija. Energija, ki nam da dodaten zagon za  pozitivne spremembe in doseganje ciljev. Če jo znamo izkoristiti na pravi način, nam pomaga da ostanemo zbrani in osredotoečni na svoje cilje skozi celo leto.

Si pripravljena, da skupaj prideva do boljše postave in ustvariva nove navade, ki bodo poskrbele, da bo ta ogenj energije gorel še celo leto 2023?

NAJNOVEJŠA FIT AKADEMIJA,
CILJ OSTAJA ENAK

V FA9 te čakajo novi treningi, trije popolnoma novi vadbeni programi, nove motivacijske vsebine in jedilniki. Zagotavljamo ti, da bo začetek leta 2023 skupaj z nami, ‘nabit’ s pozitivno energijo. Vedno bomo ob tebi, te spodbujali in se maksimalno trudili, da ti bo uspelo!

Do vseh vsebin – vadb, receptov … se dostopa na spletni strani z unikatnim uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejmeš na mail po uspešno opravljenem plačilu.

V FB FA9 skupini se bo na tisočine “fitk” bo skozi nenehne pogovore, vprašanja in zabavne tematike “priganjalo”, da skupaj dosežemo vse zadane cilje.

Našim ciljem naproti se bomo skupaj podali v ponedeljek, 30.1.2023. V kolikor ne moreš pričeti skupaj z nami, pa program lahko opraviš tudi kadarkoli kasneje!

Kaj vsebuje Fit Akademija 9

Poglej si vsebino vseh modulov, ki jih prejemeš ob nakupu.

Vodeni treningi
BASIC stopnja

Vodeni treningi
PRO stopnja

Core
workout

Joga-pilates
flow
 

Zumba
dance 

Jedilnik in
nakupovalni seznam

Knjižica Tvoj Fit mesec
in FB skupina

SKUPNA VREDNOST VSEH MODULOV

650€

PRODAJNA CENA

27,90€

SKUPNA VREDNOST MODULOV 

650€

PRODAJNA CENA

37,90€ 

27.90€

RUTINA. NAJPOMEMBNEJŠI KORAK V LETU 2023. 

Dovoli, da ti naštejem le nekaj težav, s katerimi se v začetku leta in ob postavljanju novoletnih ‘zaobljub’ srečuje skoraj 90% populacije:

… še bi lahko naštevala … Poglejmo pa raje, kako je uspelo našim več tisočim zadovoljnim varovancem prekiniti ta začaran krog.

V Fit Akademiji ne iščemo “hitrih rešitev”, ampak se skozi preverjene načine osredotočamo na postopno vzpostavitev zdravega življenja, urejene prehrane in treningov. Rezultat rutine v našem življenju je čudovita postava, samozavest in odlično počutje v svojem telesu.

TOČEN POSTOPEK KAKO DOSEŽEŠ CILJE V LETU 2023.

Skupaj bomo trenirali, kuhali, se pogovarjali, motivirali … in poskrbeli, da v 30-ih dneh dosežeš boljšo postavo in veliko boljše počutje.

Fit Akademija 9 bo odskočna deska v najboljšo leto tvojega življenja. Odskočna deska v samozavest, spremenjene navade in čudovito postavo.

3-JE POPOLNOMA NOVI VADBENI PROGRAMI V FIT AKADEMIJI 9


CORE WORKOUT
Šibko trebušno jedro, težave s hrbtenico in slaba telesna drža so le nekateri izmed problemov, s katerimi se srečuje ogromno posameznikov. V FA9 smo zato dodali vadbo, ki bo poskrbela za okrepitev trebušnega jedra, izboljšanje telesne drže in za manj bolečin v križu. Vadbo vodi Kaja!

FIT ZUMBA
Vadba, ki bo aktivirala mišice celotnega telesa in poskrbela za sprostitev ob energičnih latinoameriških ritmih. Pri vadbi se sprošča hormon sreče. Oblikovanje telesa in nasmeh po treningu? Popolna kombinacija! V tvoji družbi bo boke zavrtela Katja!

JOGA-PILATES FLOW
Nežna, a hkrati učinkovito vadba, pri kateri se boste povezali s svojim telesom, ga razgibali s položaji joge in učvrstili s pridihom pilatesa. Pri tem ti bo pomagala Špela!

USTVARJENA TUDI PO MERI (PRE)ZAPOSLENIH ŽENSK

Zavedam se, da je tempo vsakdanjega življenja zelo intenziven in nam ostaja zelo malo časa. Fit Akademija je ravno zato zasnovana tako, da lahko tudi najbolj zaposleni brez težav spremenijo svoje navade ter nov stil življenja vnesejo v svoj zapolnjen urnik.

ZMAGOVALNE FA7 PREOBRAZBE

1.MESTO 🥇

”V akademijo sem stopila čisto brez pričakovanj … ker sem poskusila že marsikaj. Končala pa sem jo presenečena nad rezultatom -8,5kg. Hvala!”

2.MESTO 🥈

”Sem 34-letna mamica navihani 4-letnici in živahnemu 7-letniku. Moj tempo življenja je pester, nikoli mi ni dolgčas. Tako sem vedno iskala izgovore, da nimam časa za telovadbo. Ampak, ko sem pred meseci sama pri sebi opazila nezadovoljstvo v lastnem telesu, sem rekla, da je treba nekaj spremeniti. Začela sem s hojo. Pasalo je. Pa vendar se mi na telesu ni nič kaj poznalo. Ponovno slaba volja, da pač ne zmorem shujšat. Vse do reklame za Fit akademijo 7. Prijateljica mi je povedala, kakšne rezulate delajo punce v skupini. Z malo nejevere sem se odločila poskusit, predvsem zaradi jedilnikov, ker je bilo več kot očitno, da sama vadba ne bo pomagala. IN NI MI ŽAL! Iz 69,7 kg na 66,5! HVALA! :)”

3.MESTO 🥉

‘’Nikoli nisem pravilno hujšala, posluževala sem se raznih diet, “čudežnih tabletk”, stradanja in vedno je bil seveda jojo učinek. Potem porod in pridobljenih +20 kg, ki so ostali tako da je bila moja teža 96 kg. V tej FA7 sem končno našla tisto tapravo motivacijo, tisto brco v rit, da sem spremenila vse in tako bo tudi naprej. Trenutno -5,8 kg! Borbala bom naprej, kljub vsem izzivom, ki me še čakajo v letošnjem letu.In seveda, se vidimo v FIT AKADEMIJI 8!’’

ENOMESEČNE TRANSFORMACIJE

MNENJA UPORABNIC FIT AKADEMIJE

PROGRAM TI POMAGA IZKORISTITI TVOJ POTENCIAL

SPREMENI ŽIVLJENJE IN IZBOLJŠAJ POSTAVO

Fit Akademija je program, ki ti na preprost in preverjen način pokaže kako pozitivno spremeniti svoje navade in korak za korakom priti do čudovite postave v novem letu. Vse navade bomo močno utrdili, tako, da jih boš prenesla tudi v nadaljevanje leta.

FIT AKADEMIJE SE JE UDELEŽILO ŽE VEČ KOT 45.000 DEKLET IN FANTOV

Glede na ogromen sloves in uspešnost akademije pa te moram opozoriti – to ni program, ki prinaša čudeže brez vloženega truda,

Je pa program, ki vsebuje preverjene korake do rezultatov in je z vsako Fit Akademijo bolj izpopolnjen.

Prepričana sem, da lahko transformacijo doseže čisto vsak – to ti lahko potrdi tudi več kot 45.000 dosedanjih uporabnikov, ki so uspešno dokončali prejšnje akademije.

To ni navaden program, ampak skupnost, ki se ji lahko pridruži popolnoma vsak posameznik – in ravno to je razlog za to (neverjetno) ugodno ceno.

FIT AKADEMIJA 9 TE NAGRADI

Tri udeleženke, ki bodo v štirih tednih dosegle največji napredek bodo tudi denarno nagrajene.

Pogoj za nagrado je slikanje pred in po koncu akademije. Na podlagi prejetega materiala bomo po koncu akademiji izbrali 3 zmagovalce. Več podrobnosti prejmeš ob pričetku FA9.

DODATKI k FIT AKADEMIJI 9

Ob nakupu programa FA9, lahko po akcjiski ceni kupiš tudi ekskluzivno knjižico receptov in najnovejšo kuharico. 

8

Tiskana knjižica
receptov

8

Sladka Fit
 Kuhinja

Mnenja o Vegi Fit Kuhinji

Jobtera_reviews-1.png

4.97 ocena Vegi Fit Kuhinje

happy-customers.png
8

Tvoj
Fit Planer

Mnenja o Vegi Fit Kuhinji

Jobtera_reviews-1.png

4.97 ocena Vegi Fit Kuhinje

happy-customers.png
Radio1_logo.jpg
1efc133646_62103741.jpg
1280px-Cosmopolitan_logo.svg.png
lady.png
Radio1_logo.jpg
lady.png
1efc133646_62103741.jpg
1280px-Cosmopolitan_logo.svg.png

Še več zadovoljnih uporabnic …

woman (1)
Neža M.
final-stars-FA9

”Vsa ta pozitivna energija in podpora, ki jo dobiš v skupini, že to mi je dalo zagon za naslednji teden in štirje tedni so minili kot bi mignil. Presrečna ko sem stopila na tehnico, tako da ne bom obupala in bom nadaljevala, do naslednje FA. 

Hvala ti, da nas spodbujaš in nam stojiš ob strani, predvsem pa hvala za vse tiste “zdrži še malo, ne mi zdaj popuščat”😃

woman (1)
Lina K.
final-stars-FA9

“‘Za fa7 sem se odločila prvič, preizkusila sem že veliko diet, trening, več odrekanj in vedno izgubila motivacijo, ampak sedaj vidim, da se vse da če je volja. In končno sem všeč sama sebi, moj partner pa je tako navdušen nad mojo voljo in vztrajnostjo, da je res noro dober občutek, ko nekaj dosežeš. – 5kg, neverjetno srecna in ze pridno treniram naprej!”

woman (1)
Ivana E.
final-stars-FA9

”Hvala Patricia in Lara za vso motivacijo, pomoč in super treninge. Do sedaj sem vedno hitro obupala, ker so mi bile vadbe pretežke, več ali manj enake ,… z vama pa je bilo res super telovaditi, sem postala kar malo odvisna. 🙈 2 in pol mesca po porodu sem z vašo pomočjo prišla na pred-nosečniško težo. Hvala še enkrat.”

woman (1)
Maja S.
final-stars-FA9

”To je moja prva akademija, ampak zagotovo ne zadnja. Ne morem verjeti, da sem sedaj 5 mesecev po porodu kot nova. Ne gre se samo za preobrazbo telesa, ampak počutje, počutje je odlično!!! Hvala ti. Moj velik poklon tebi in tvoji celotni ekipi.”

woman (1)
Klara J.
final-stars-FA9

”Draga Patricija, hvala, hvala, hvala. Za vse vsebine, za ves trud, tvojo dostopnost in najbolj všeč mi je, da nisi samo “prodala” programa in tu se tvoje delo konča. Ne, ti si vzpodbujala, nas držiš skupaj, nam slediš. Hvala.”

woman (1)
Valentina U.
final-stars-FA9

”To ni le program, ki ga kupiš in oddelaš v enem mesecu… res je šola, ki te nauči kako spoznaš sebe in svoje telo! Uspešen pa je zato, ker TI vložiš toliko svojega truda, časa, predvsem pa energije in srca vanj!”

… in Še več

woman (1)
Denisa S.
final-stars-FA9

”Zaključuje se moja druga FA (fotografij od začetka nimam, sem se pa poslikala sedaj) in vesela sem da lahko rečem, da mi je spremenila življenje na bolje. 

Po končani FA6 sem nadaljevala s tvojimi nasveti in danes, po končani FA7 imam 23 kg  manj in ogromno cm .. počutim se odlicno … samozavest se krepi. Hvaležna, da sem te našla ❤️

Moje počutje je veeeliko boljše in neizmerno sem ti hvaležna ❤️tudi moja otroka in mož…saj je njuna mami, žena zdaj veliko bolj dobre volje in poskočna 😀

woman (1)
Mojca M.
final-stars-FA9

“PATRICIA ne morem z besedami opisati, kako zelo sem ti hvaležna za ta program in ves trud, ki ste ga z ekipo vložili za nas, za naše boljše življenje! HVALA HVALA HVALA!!!

Fit akademiji bom sledila dokler bo to le mogoče, saj je ta mesec zagotovo spremenil življenje tako meni, kot marsikateri izmed nas. Zavedam se, da je to šele začetek a po tem mesecu nimam niti kančka strahu, da nebi zmogla, vsak dan je motivacija samo še večja!  V mojem primeru poroka in želja po družini, najbolj pa to, da se tako noro dobro počutim z 8kg in 49cm obsega manj, da kaj šele bo, ko bo moj končni cilj dosežen!!!

Gremo dalje!!! MAMO TO!!! 💪

woman (1)
Sara N.
final-stars-FA9

 

”Bila sem izčrpana mamica 5 mesecev po porodu drugega otročka in mamica, okrog katere ves čas nori navihani, nagajivi 2-letnik. Mamica, ki si je želela spremembe in tega, da bi dohajala svoja mala srčka. Mamica, ki ji je kliknilo in si je rekla – DOVOLJ JE! Spet se moraš imeti rada! .. Tako sem prišla do Fit akademije. Potegnila me je energija in iskreno seveda cena. Če bi bilo enkrat dražje, bi si malo pogledala ampak najverjetneje potem samo scrollala dalje … ker si pač poleg dveh otrok in ob minimalki nisem upala kaj preveč privoščiti. Tu pa sem si mislila da probam … Zdaj vidim, da si ena od tistih redkih, ki raje da nižjo ceno, da si lahko to privošči res čisto vsak. Če človek le prisluhne kaj hočeš povedati, lahko pride do res ornk spremembe že z čisto malo vloženega truda in tako lepo počasi tako zelo pomagaš, da se razsežnosti tega po moje niti sama ne zavedaš.”

woman (1)
Lena P.
final-stars-FA9

”She turned her can’ts into cans and her dreams into plans 👌

Ni besed, ki bi opisale ta občutek hvaležnosti za ta program, zate in za vašo ekipo 😍. Lahko stokrat rečem hvala pa bo premalo. Patricia, jaz sem tko ponosna nase, tko lepo, zdravo, polno življenja, energije, samozavesti kot se počutim zdaj, mislim da se nisem še nikol. Začela sem s FA6 in sicer od 14.2.2022 in do danes 27.8.2022 sem skupaj izgubila nooorih 33 kg in 151,9 cm po celem telesu !!!! Začela sem s 112 kg – no danes jih imam 79!

Najbolj noro je, ko vidim, da sem naenkrat jaz motivacija ostalim, da spremenijo svoje življenje, to še danes ne dojamem, nikol si tega nisem predstavljala in to je tko noro dober občutek, ko vidim da sem drugim vzor.

Gremo naprej v FA8!! 😁💪

woman (1)
Ines Z.
final-stars-FA9

”Z vami sem že od začetka FA6. Konec januarja sem se slikala, bolj tako, “za foro”, ker sem si rekla, da me res zanima, kako se bo vse skupaj izšlo. V zadnje pol leta sem čisto spremenila svoj življenjski slog. Poleg redne telovadbe in manj ne zdrave hrane pa je zame ena največjih sprememb to, da se, odkar treniram s Patricio, veliko lažje spopadam s stresom in lažje prenašam obremenitve na faksu in v službi. Res vidim veliko spremembo v odnosu do sebe in v svojem življenju. Hvala za vso spodbudo in spremstvo v zadnje pol leta.”

woman (1)
Polona S.
final-stars-FA9

”Zelo sem vesela, da sem se spustila v “svet akademije”. Prvoten pomislek, ali bom zmogla, je bil po enem mescu, ko sem začela razumeti zadevo, odveč. Ko se enkrat poklopi, ko dojemeš v čem je point, je enostavno. Danes sem skoraj 20 kilogramov lažja v le dobrih šestih mesecih. Punce v skupini so fenomenalne in odlična spodbuda. Fitkamo dalje.”

VEČMESEČNE TRANSFORMACIJE

ŠE VEČ MNENJ …

IN ŠE VEČ MNENJ …

woman (1)
Nives D.
final-stars-FA9
”Za fa7 sem se odločila prvič, preizkusila sem že veliko diet, trening, več odrekanj in vedno izgubila motivacijo, ampak sedaj vidim, da se vse da če je volja. In končno sem všeč sama sebi, moj partner pa je tako navdušen nad mojo voljo in vztrajnostjo, da je res noro dober občutek, ko nekaj dosežeš. – 5kg, neverjetno srečna in že pridno treniram naprej!”
woman (1)
Lea V.
final-stars-FA9
”FA7 je bila moja prva Fit akademija in sem nad njo zelo prijetno presenečena. Izredno sem uživala v tvoji hrani in še posebej pri vajah. Razlike številk na tehtnici niso bile drastične, je bilo pa bistveno izboljšanje mojega počutja, kondicije in energije. Najlepša hvala za to čudovito izkušnjo, da sva lahko oba s partnerjem sodelovala pri FA7.”
woman (1)
Nina C.
final-stars-FA9
”S svojim rezultatom do zdaj sem presrečna, ker vidim, da se da in da zmorem. Da ne omenjam skupinice – nora je glej, kolko pa tam dobim vsak dan dodatne motivacije. Pa nikoli ne bi rekla, da bi kdaj vzljubila telovadbo, zdaj pa mi manjka, če en dan ne migam. Iskrena Ti hvala iz vsega srca in absolutno se vidimo tudi v Fa8.”
woman (1)
Marjana ž.
final-stars-FA9
”Sama sem zelo hvaležna prijateljici, ki me je spodbudila, da končno naredim nekaj zase in hvaležna tebi za tako vrhunski program FA. Zame je največji dosežek ta, da normalno brez bolečin in mravljinčenja prebijem dan, da si znam vzeti 1 uro samo zase, da opravim trening, da sem včeraj prvič v življenju šla v kopalke in bila ponosna na sebe, da se ne “bašem” več s sladkarijami od jutra do jutra, kar je bila moja stalnica … Sem srečna in izredno ponosna na sebe. Hvala ti Patricia ker si, hvala ker spreminjaš življenja🌞”
woman (1)
Snežana F.
final-stars-FA9
V tem mesecu sem marsikoga preklela v glavi, največkrat pa sebe 😊 Kako sem lahko tako zakrnela pri še ne 40-ih letih. Dala si mi neverjetno energijo in motivacijo, da sm zdržala cel mesec in imam veeeliko zagona za naprej, sploh, ko sem danes stopila na vago in se je prva številka zamenjala 😊 Že dolgo se ni … Ta transformacija mi je dala moč, energijo, nasmeh na obraz, tudi ko sem sama. Enostavno, HVALA! Gremo naprej do FA8 in še dalje!”
woman (1)
Pija V.
final-stars-FA9
”Sama sem zelo hvaležna prijateljici, ki me je spodbudila, da končno naredim nekaj zase in hvaležna tebi za tako vrhunski program FA. Zame je največji dosežek ta, da normalno brez bolečin in mravljinčenja prebijem dan, da si znam vzeti 1 uro samo zase, da opravim trening, da sem včeraj prvič v življenju šla v kopalke in bila ponosna na sebe, da se ne “bašem” več s sladkarijami od jutra do jutra, kar je bila moja stalnica … Sem srečna in izredno ponosna na sebe. Hvala ti Patricia ker si, hvala ker spreminjaš življenja🌞”

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako po opravljeni prijavi in plačilu dostopam do vsebin Fit Akademije 8?

O vseh pomembnih zadevah v zvezi s tvojim naročilom boš obveščena preko email naslova, s katerim si oddala prijavo. Bodi pozorna na mapice promocije/junk/vsijena pošta, saj mail kdaj zaide tudi tja.
Po oddani prijavi in plačilu boš v roku 3-eh delovnih dni na mail prejela potrdilo o uspešno prejetem plačilu in potrjeni udeležbi v programu FIT AKADEMIJA 9.

V soboto, 30.1.2023 tekom dneva, boš na mail prejela unikatno uporabniško ime in geslo, s katerim boš na spletni strani www.patricia-pangersic.si/fit-akademija/ lahko dostopala do vseh vsebin.

Kako dostopam do motivacijske in podporne FB skupine?

Vse udeleženke FA9 bodo na mail prejele povabilo za pridružitev skupini. Zopet bodi pozorna na mapice junk/vsiljena pošta/promocije. Ob poslani prošnji za pridružitev skupini je potrebno nujno navesti številko naročila ali email, s katerim si oddala prijavo. V nasprotnem primeru bo prošnja za pridružitev zavrnjena.

Sprejemanje v zaprto facebook skupino bo potekalo vse do pričetka FA9. V kolikor ne boš sprejeta do nedelje, 30.1.2023, nam lahko pišeš na [email protected] (ZADEVA: FACEBOOK SKUPINA; OPOMBA: nujno je potrebno navesti številko naročila).

Ali lahko trening izvajam kadarkoli ali le ob točno določeni uri?

Vodeni treningi so posneti vnaprej in ti ostanejo za vedno, tako da jih lahko izvajaš kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želiš. Ko opraviš celoten program ga lahko opraviš ponovno.
Do kdaj nam ostanejo vsebine? Ali nam recepti in treningi ostanejo za vedno?
Vse vsebine ti ostanejo za vedno. Pomembno je le, da poskrbiš za pravočasen prenos.
Ali se lahko prijavim in začnem s programom kasneje?
Priporočamo, da se na Fit Akademijo prijaviš takoj in tako izkoristiš izjemno akcijsko ponudbo. Z izvajanjem programa pa lahko pričneš kadarkoli ti ustreza.

Za koga je primerna FA? Je primerna tako za začetnike kot tudi za že ‘izkušene’?

Fit Akademija je primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene. Na začetku vsakega treninga razložim potek in pravilno izvedbo vaj, kasneje pa te tudi tekom celotnega treninga opozarjam na stvari, na katere moraš še posebej paziti.

V FIT AKADEMIJI PREJEMEŠ 2 RAZLIČNA 28-DNEVNA TRENING PROGRAMA:

  1. OSNOVNA RAVEN (BASIC):
    Za treninge ne potrebuješ popolnoma nobenih pripomočkov. V prvem tednu tednu te čakajo 4-je treningi; v ostalih treh tednih pa je 5 treningov/teden. Opraviš jih toliko kot zmoreš.
  2. NAPREDNA RAVEN (PRO):
    Na napredni ravni boš za trening potrebovala kettlebell, dve ročni uteži in elastiko. V vseh štirih tednih te čaka 5 treningov.

Prav tako te v FA9 čaka tudi:
– 8 plesnih treningov: prepustili se bova ritmu glasbe in s kardio vajami prepotili ob največjih hitih! Plesno znanje ni potrebno; treninge pa opravljaš v kolikor želiš.

– 8 treningov v paru: kratki in učinkoviti treningi, ki bodo poskrbeli, da bosta s partnerjem/partnerico s skupnimi močmi preoblikovala svojo postavo.

–  joga praksa: poleg izboljšanja gibljivosti, ti bo pomagala tudi pri umiritvi uma in celotnega telesa.

FA recepti so enostavni in hitro pripravljeni, tako da ni potrebnega nobenega kuharskega predznanja.

Kako dolgi so treningi v FA?
Celoten trening, ki vključuje ogrevanje, trening in ohlajanje po njem, traja približno 25-50 min. Odvisno od programa, ki ga izvajamo in tedna. Težavnost treningov se iz tedna v teden stopnjuje, tako da so tudi treningi v zadnjem tednu nekaj minut daljši.
Vsak dan prejmeš 4 recepte (zajtrk, malica, kosilo, večerja). V 28-ih dneh tako prejmeš kar 28 idej za zajtrk, 28 za malico, 28 za kosilo in 28 za večerjo – skupaj več kot 100 idej.
Ali je jedilnik sestavljen samo iz klasičnih sestavin, ki se kupijo v običajnih trgovinah?
Tako je. Recepti so sestavljeni iz sestavin, ki jih dobiš praktično v vsaki trgovini.
Koliko znaša mesečni znesek za vse sestavine?

Mesečni znesek za nakup vseh sestavin je nemogoče napovedati, saj je odvisno precej od tega, kaj vse že imaš doma (jajca, ovseni kosmiči, riž, testenine …). Vse dosedanje udeleženke so mnenja, da je jedilnik sestavljen tako, da posamezniku nakup sestavin ne ‘povzroča’ finančnega bremena. Prepričana sem, da boš z organizacijo, ki jo prinese FA9 celo privarčevala – za hrano zapravila manj kot sicer.

Ali jedilniki vsebujejo tudi prehranske dodatke, kot npr. proteine?
Ne. Noben recept ne vsebuje nobenih prehranskih dodatkov.
Kje in kako bomo dostopali do treningov in receptov?

V soboto, 1.10.2022 tekom dneva, boš na email prejela svoje unikatno uporabniško ime in geslo, s katerim boš lahko na eni napravi na spletni strani dostopala do vseh vsebin Fit Akademije 8. Spletna stran je oblikovana zelo pregledno, tako da boš imela vse pomembne stvari zbrane na enem mestu.

Ali lahko sodelujem tudi če nimam FACEBOOK računa?

V Fit Akademiji lahko sodelujejo popolnoma vsi – tudi tisti ki nimajo socialnih omrežij, saj se celoten program odvija na spletni strani. Seveda pa je facebook račun le še dodatna prednost, saj boš tako deležna tudi motivacije, dnevnih video vsebin in podpore Patricie ter ostalih udeleženk v zaprti facebook skupini.

Ali so v treninge vključena tudi ogrevanja in raztezanja?
So. Pred vsakim treningom izvedemo ogrevanje, po treningu pa še ohlajanje in raztezanje.

Je FA9 primerna tudi za moške?

Je primerna. Tudi moški dosegajo izjemne rezultate.

So treningi primerni za mamice po porodu?

Odvisno od posameznice in njenega zdravstvenega stanja. V kolikor je bilo po porodu vse ok in ni nobenih zdravstvenih težav, lahko s treningi brez problema začneš. Program omogoča visoko stopnjo individualizacije, zato ga lahko prilagodiš sebi in svojim zmožnostim.

V kolikor s treningi še ne moreš začeti, pa seveda lahko v tem času s pomočjo odličnih receptov FA9 že konkretno spremeniš svoje prehranjevalne navade.

Ali je program prilagojen posamezniku?
Program Fit Akademija ni klasičen enomesečni program, v katerem prejmeš zahtevno dieto in prenaporne treninge, ob katerih hitro obupaš. Cilj FA je, da te naučimo, kaj pomeni živeti zdrav življenjski slog; da prejmeš ogromno novih idej za obroke; ogromno idej za treninge in da spoznaš, da lahko kljub temu, da v vsem skupaj uživaš, tudi napreduješ in dosežeš svojo željeno postavo.
Ali so treningi narejeni tako, da je vodena celotna vadba ali so samo prikazane vaje?

Treningi so v celoti vodeni. To pomeni, da namestiš telefon/računalnik/tablico, pritisneš »predvajaj« in slediš vaditeljici ter njenim navodilom. Skozi celoten trening imaš na ekranu tudi odštevalnik časa, tako da ne potrebuješ štoparice.

Kako je s prehrano s tistimi, ki delamo ponoči? Moram veliko časa preživeti ‘za štedilnikom’ in obroke pripravljati sproti?
Vsi obroki so takšni, da za pripravo ne potrebuješ nobenega posebnega kuharskega znanja; nobenih ekstremnih sestavin in so narejeni zelo hitro. Veliko obrokov je tudi takšnih, da jih lahko pripraviš vnaprej, a bodo še vedno zelo dobri. Do vseh vsebin Fit Akademije lahko dostopaš na spletni strani in ti ostanejo za vedno, tako da tudi treninge lahko opraviš kadarkoli. Le ti so kratki, učinkoviti in ne vzamejo veliko časa. 
Ali se lahko samo en mesec držiš jedilnikov iz Fit Akademije, ali se jih lahko držiš tudi dlje?

Jedilniki oz. recepti iz FA9 ti ostanejo za vedno in jih lahko uporabljaš kolikor časa želiš. Obroke iz posameznih jedilnikov po želji tudi spreminjaš po navodilih, ki jih prejmeš, tako da kljub daljši uporabi ne bo postalo monotono.

Je za treninge potrebna kakšna oprema?

Za izvedbo 28-dnevnega programa na osnovni ravni, oprema ni potreba. Za izvedbo 28-dnevnega programa na napredni ravni pa potrebuješ kettlebell, ročne uteži in elastiko.

Je FA primerna za vse starosti? Koliko je spodnja in koliko zgornja meja?
Fit akademija je primerna za vse starosti!
Ali je FA primerna tudi za tiste, ki ne jedo mesa?

Fit Akademija je primerna tudi za posameznike, ki ne jedo mesa, saj je kar nekaj obrokov vegetarijanskih. Poleg tega pa lahko z manjšimi prilagoditvami tudi ostale obroke spremeniš v brezmesne.

Vsem vegetarijancem in veganom priporočamo nakup najnovejše kuharske knjige Vegi Fit Kuhinja. 

Ali lahko, v kolikor kakšnega živila ne jem, le tega zamenjam? 

Seveda! Vsi obroki v Fit Akademiji so zelo prilagodljivi, tako da v kolikor kakšnega živila ne maraš, ne bo problema.

Ali bo pri receptih navedena kalorična vrednost?

Da. Pri vsakem receptu v Fit Akademiji je navedena okvirna kalorična vrednost.
Ali je FA primerna tudi za pridobivanje mišične mase, preoblikovanje postave in ne samo za hujšanje?

Seveda! Fit Akademija je primerna za vse, ne glede na cilj, saj prejmeš zelo podrobna navodila, ki te bodo naučila, kako jedilnik prilagoditi sebi. To je seveda tudi najbolj pomembno – cilj ni le držanje nekega jedilnika, ampak to, da končno razumeš, zakaj in koliko moraš pojesti glede na cilj, ki ga želiš doseči.

Lahko uporabljaš samo jedilnike ali pa samo treninge in dosežeš rezultate?

Za doseganje optimalnih rezultatov je najboljše, da izvajaš kombinacijo obojega, vendar pa bodo rezultati vsekakor vidni tudi v kolikor se držiš le prehrane ali pa izvajaš le treninge. Kakšen bo rezultat v tem primeru pa je odvisno od mnogo dejavnikov.


Pogoji poslovanja  |  Politika zasebnosti  |  Kontakt  

© Vse pravice pridržane.