0

O meni

Patricia Pangeršič

Sem Patricia Pangeršič, stara sem 27 let in prihajam iz okolice Ljubljane. Sem preprosta, hiperaktivna in pozitivna. Sedaj verjetno že veš, kako je sodelovati z menoj – preprosto, polno energije in z obilico dobre volje. Če tega še ne veš, pa komaj čakam, da se prepričaš kar ‘na lastni koži’.

Tukaj sem zato, da ti pomagam. Ne le doseči tvojo željeno postavo, ampak vplivati tudi na tvojo miselnost in poskrbeti, da boš na svet gledala z zdravo mero optimizma.

patricija pangeršič

Moja zgodba

Najprej pa ti zaupam še malo več o meni. Šport je bil že od majhnih nog del mojega vsakdana. Trenirala sem tenis, košarko, plesala hip hop … a v nobenem športu se nisem našla in tako sem ravno v letih, ko bi morala za svoje boljše počutje in postavo narediti največ, opustila vse. Slaba neurejena prehrana in pomanjkanje aktivnosti v najstnišikih letih sta vodila v vse slabše počutje in nezadovoljstvo v svojem telesu. Bila sem v začaranem krogu, iz katerega sem kar nekajkrat z raznimi poskusi enotedenskih diet in odrekanja poskušala priti … a žal neuspešno. Tudi jaz sem bila enkrat v ravno takšnem položaju, kot si ti mogoče prav zdaj.

S pomočjo fanta Tilna, sem se nato končno našla v športu, v katerem uživam in je skozi vsa ta leta, postal veliko več kot le hobi. Postal je moje življenje. Moje veselje in moj vsakdan. Poleg izkušenj, ki so me pripeljale do tukaj, kjer sem, pa sem leta 2017 opravila tudi AFP licenco za osebno trenerko.

Bodi sprememba!

Sprememba življenjskega stila je prinesla tako željeno spremembo postave. V vseh letih, odkar se ukvarjam s fitnesom, sem poskusila različne treninge, vaje, diete … in tako ugotovila, kaj je tisto, kar res deluje.

Verjamem, da je popolnoma vse v ravnotežju – najti moramo nekaj, kar deluje pri nas. Nekaj, čemur bomo zmožne slediti celo življenje. Daj nam priložnost in preizkusi, kako lahko online vadbeni program FIT AKADEMIJA, pomaga tudi tebi.

"Izoblikovana postava odraža trdo delo, ki smo ga vložili, da smo jo dosegli. Nihče nam je ne more ukrasti, ne moremo si je izposoditi in ne moremo je doseči brez konstantnega in predanega dela. Pridobimo jo s predanostjo, disciplino, organiziranostjo ... Moramo biti dosledni, pridni in vztrajni. Vse to pa so lastnosti, ki so pomembne na vseh področjih življenja. Naj ti jih pomagam doseči ali le izboljšati.''

patricija pangeršič

Prijavi se!

Prijavi se na naše novice in bodi prva obveščena o vseh novostih in aktualnih programih!