bg-logo.png

Doseži svoje cilje s Fit Akademijo, ki je že več kot 45.000 osebam pomagala izboljšati življenje, spremeniti postavo in prehranske navade.

CENA PROGRAMA

37,90€

bg-logo.png

Doseži svoje cilje s Fit Akademijo, ki je že več kot 45.000 osebam pomagala izboljšati življenje, spremeniti postavo in prehranske navade.

CENA PROGRAMA

37,90 €

CENA PROGRAMA

37,90 € 27,90 €

KAJ PREJMEŠ V FIT AKADEMIJI 9

Basic-1.png

BASIC in PRO
vadbeni program

Najbolj popularni vodeni treningi v osnovni ali napredni različici.
Core-1.png

CORE
WORKOUT

Vadba, ki je namenjena okrepitvi trebušnih mišic, izboljšanju telesne drže in preprečuje bolečine v križu.

FIT
LATINO DANCE

Dinamična vadba, pri kateri se prepletajo krepilne vaje ter preprosti plesni koraki.
Group-46-3.png

JOGA-PILATES
FLOW

Povezali se boste s svojim telesom, ga razgibali s položaji joge in učvrstili s pridihom pilatesa.

KNJIŽICA
FIT MESEC

Pametni pišejo! Čaka te posebna knjižica, v katero vpisuješ svoje rezultate in spremljaš napredek.
Recepti-2.png

80 ZDRAVIH IN
OKUSNIH RECEPTOV

Ogromno zdravih in okusnih receptov za zajtrk, malico, kosilo in večerjo. Dileme, kaj kuhati, ne bo več!

Nakupovalni
seznam

Nakupovalni seznam ti bo prihranil veliko časa (in tudi kakšen €), saj boš v trgovini točno vedela kaj kupiti.

DOSTOP DO
MOTIVACIJSKE SKUPINE

Pridruži se nam v FB FA9 skupini – motivacije in medsebojne spodbude nikoli ne zmanjka.

SVET ŽELI, DA POZABIŠ NASE
IN NA SVOJE CILJE

Pred nami je čas v letu, ki je obdan z optimizmom. Čas v letu, ko si postavljamo nove zaobljube in cilje. Čas, kjer se obljube zdijo na dosegu roke. Velika večina si postavi cilje, ampak če se za trenutek ustaviva in pomisliva – koliko pa jih potem doseže svoj cilj? Le peščica. Zakaj je temu tako?

Po mojem mnenju je problem v slabi osredotočenosti na cilj in nejasnemu načrtu, kako ga bomo dosegli. Družba ustvarja velik medijski rompomom, ki nas kot magnet vleče na različne strani. 1000 različnih člankov, 1000 različnih oglasov, 1000 različnih mnenj.

Če nimamo osredotočenosti, usmeritve in podpore lahko precej hitro pozabimo na naš primarni cilj. To je razlog in misel s katerim je bila ustvarjena Fit Akademija 9. Ustvariti okolje kjer bova lahko ti in jaz … ter na tisočine ostalih deklet vseh starosti –  obdani s pozitivno energijo in osredotočeni na naše cilje.

RESNIČNI LJUDJE.
RESNIČNI REZULTATI tudi v 2023.

Fit Akademija je ena velika skupnost. Skupnost pozitivnosti, predanosti, pomoči in želje po premagovanju ovir. Tukaj ni prostora za negativo. Vse je usmerjeno v tvoj napredek. 

Napredek v obliki boljšega počutja, večje samozavesti, spremenjenih prehranskih navad, izgube odvečne maščobe in še bi lahko naštevali.

V vseh nas se namreč z začetkom novega leta prebudi magična energija. Energija, ki nam da dodaten zagon za pozitivne spremembe in doseganje ciljev. Če jo znamo izkoristiti na pravi način, nam pomaga da ostanemo zbrani in osredotočeni na svoje cilje skozi celo leto.

Si pripravljena, da skupaj prideva do boljše postave in ustvariva nove navade, ki bodo poskrbele, da bo ta ogenj energije gorel še celo leto 2023?

NAJNOVEJŠA FIT AKADEMIJA,
CILJ OSTAJA ENAK

V FA9 te čakajo novi treningi, trije popolnoma novi vadbeni programi, nove motivacijske vsebine in jedilniki. Zagotavljamo ti, da bo začetek leta 2023 skupaj z nami, ‘nabit’ s pozitivno energijo. Vedno bomo ob tebi, te spodbujali in se maksimalno trudili, da ti bo uspelo!

Do vseh vsebin – vadb, receptov … se dostopa na spletni strani z unikatnim uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejmeš na mail po uspešno opravljenem plačilu.

V FB FA9 skupini se bo na tisočine “fitk” skozi nenehne pogovore, vprašanja in zabavne tematike “priganjalo”, da skupaj dosežemo vse zadane cilje.

Našim ciljem naproti se bomo skupaj podali v ponedeljek, 30.1.2023. V kolikor ne moreš pričeti skupaj z nami, pa program lahko opraviš tudi kadarkoli kasneje!

Kaj vsebuje Fit Akademija 9

Poglej si vsebino vseh modulov, ki jih prejemeš ob nakupu.

Vodeni treningi
BASIC stopnja

Vodeni treningi
PRO stopnja

Core
workout

Joga-pilates
flow

FIT
Latino dance

Jedilnik in
nakupovalni seznam

Knjižica Tvoj Fit mesec
in FB skupina

SKUPNA VREDNOST VSEH MODULOV

670€

CENA

37,90€

SKUPNA VREDNOST MODULOV 

670€

CENA

37.90€

FIT AKADEMIJA 9

37,90€

FIT AKADEMIJA 9

37,90 € 27,90 €

FIT AKADEMIJA 9

 

37,90 €

RUTINA. NAJPOMEMBNEJŠI KORAK V LETU 2023. 

 

Dovoli, da ti naštejem le nekaj težav, s katerimi se v začetku leta in ob postavljanju novoletnih ‘zaobljub’ srečuje skoraj 90% populacije:

… še bi lahko naštevala … Poglejmo pa raje, kako je uspelo našim več tisočim zadovoljnim varovancem prekiniti ta začaran krog.

V Fit Akademiji ne iščemo “hitrih rešitev”, ampak se skozi preverjene načine osredotočamo na postopno vzpostavitev zdravega življenja, urejene prehrane in treningov. Rezultat rutine v našem življenju je čudovita postava, samozavest in odlično počutje v svojem telesu.

TOČEN POSTOPEK KAKO DOSEŽEŠ CILJE V LETU 2023.

 

Skupaj bomo trenirali, kuhali, se pogovarjali, motivirali … in poskrbeli, da v 30-ih dneh dosežeš boljšo postavo in veliko boljše počutje.

Fit Akademija 9 bo odskočna deska v najboljšo leto tvojega življenja. Odskočna deska v samozavest, spremenjene navade in čudovito postavo.

3-JE POPOLNOMA NOVI
VADBENI PROGRAMI V FIT AKADEMIJI 9


CORE WORKOUT
Šibko trebušno jedro, težave s hrbtenico in slaba telesna drža so le nekateri izmed problemov, s katerimi se srečuje ogromno posameznikov. V FA9 smo zato dodali vadbo, ki bo poskrbela za okrepitev trebušnega jedra, izboljšanje telesne drže in za manj bolečin v križu. Vadbo vodi Kaja!

FIT LATINO DANCE
Vadba, ki bo aktivirala mišice celotnega telesa in poskrbela za sprostitev ob energičnih latinoameriških ritmih. Pri vadbi se sprošča hormon sreče. Oblikovanje telesa in nasmeh po treningu? Popolna kombinacija! V tvoji družbi bo boke zavrtela Katja!

JOGA-PILATES FLOW
Nežna, a hkrati učinkovito vadba, pri kateri se boste povezali s svojim telesom, ga razgibali s položaji joge in učvrstili s pridihom pilatesa. Pri tem ti bo pomagala Špela!

USTVARJENA  PO MERI (PRE)ZAPOSLENIH ŽENSK

 

Zavedam se, da je tempo vsakdanjega življenja zelo intenziven in nam ostaja zelo malo časa. Fit Akademija je ravno zato zasnovana tako, da lahko tudi najbolj zaposleni brez težav spremenijo svoje navade ter nov stil življenja vnesejo v svoj zapolnjen urnik.

ZMAGOVALNE FA8

PREOBRAZBE

1.MESTO 🥇

”Nad rezultati sem noro navdušena, saj še mi ni nikoli uspelo to, kar mi je zdaj v tem mesecu. Naj povem, da sem imela pomoč moža, in mu je tudi odlično uselo in tako nadaljujeva naprej do nove akademije. Po celotnem telesu mi je uspelo obseg zmanjšati za 49 cm in imam 8,2 kg manj. Hvala ti za vso podporo in voljo, ki si nama jo dala.”

2.MESTO 🥈

”Vedno polno diet in odrekanja hrani, kilogrami pa so ostajali ali pa se kopičli. En večer sedim zunaj, brskam po telefonu in vidim reklamo za FIT AKADEMIJO 8. V trenutku ko sem prebirala in gledala slike me je premamilo da probam še to. V tem času sem izgubila 9 kg in 45 cm po telesu. Nimam več bolečin v hrbtu, izgubljam centimetre, telo se oblikuje. In srečna sem. Hvala ti!’’

3.MESTO 🥉

‘’HVALA bo premalo za vse kar nam daš in daješ! Vztrajala sem en teden, pa drugi in se prijavila tudi na srečanje v živo. Neznam ti povedat kakšen zagon sm takrat na srečanju še dodatno dobila. Ko sem se slikala in slike združila sem ostala brez besed. Še danes ne vrjamem kaj je meni uspelo nardit v teh 4-ih tednih … In danes vztrajam naprej, ne samo zaradi izgube kg, ampak meni se je izbolJšalo počutje, samozavest, skratka vse vse … Presenečena sem bila tudi, kako hitro so ljudje okrog mene začeli opažati spremembe. Uglavnem meni se je življenje obrnilo na točno takšnega, ki si ga želim za naprej. Izgubila sem 4,5 kg in 42 cm v obsegih. Hvalaaa še enkrat!”

ENOMESEČNE

TRANSFORMACIJE

MNENJA UPORABNIC
FIT AKADEMIJE

FIT AKADEMIJA 9

37,90€

FIT AKADEMIJA 9

37,90 € 27,90 €

FIT AKADEMIJA 9

 

37,90 €

PROGRAM TI POMAGA IZKORISTITI TVOJ POTENCIAL

SPREMENI ŽIVLJENJE IN IZBOLJŠAJ POSTAVO

Fit Akademija je program, ki ti na preprost in preverjen način pokaže kako pozitivno spremeniti svoje navade in korak za korakom priti do čudovite postave v novem letu. Vse navade bomo močno utrdili, tako, da jih boš prenesla tudi v nadaljevanje leta.

FIT AKADEMIJA 9

37,90 € 27,90 €

FIT AKADEMIJA 9

 

37,90 €

FIT AKADEMIJA 9

37,90€

FIT AKADEMIJE SE JE UDELEŽILO ŽE VEČ KOT 45.000 DEKLET IN FANTOV

Glede na ogromen sloves in uspešnost akademije pa te moram opozoriti – to ni program, ki prinaša čudeže brez vloženega truda.

Je program, ki vsebuje preverjene korake do rezultatov in je z vsako Fit Akademijo bolj izpopolnjen.

Prepričana sem, da lahko transformacijo doseže čisto vsak – to ti lahko potrdi tudi več kot 45.000 dosedanjih uporabnikov, ki so uspešno dokončali prejšnje akademije.

To ni navaden program, ampak skupnost, ki se ji lahko pridruži popolnoma vsak posameznik – in ravno to je razlog za to (neverjetno) ugodno ceno.

FIT AKADEMIJA 9
TE NAGRADI

 

Tri udeleženke, ki bodo v štirih tednih dosegle največji napredek bodo tudi denarno nagrajene.

Pogoj za nagrado je slikanje pred in po koncu akademije. Na podlagi prejetih preobrazb bomo na koncu akademije izbrali 3 zmagovalce. Več podrobnosti prejmeš ob pričetku FA9.

DODATNO OB NAKUPU
FIT AKADEMIJE 9

Ob nakupu programa FA9, lahko po akcijski ceni kupiš tudi ekskluzivno knjižico receptov, najnovejšo kuharico Sladka Fit Kuhinja ali Tvoj Fit Planer.
mockup_1.png

Tiskana knjižica
receptov

mockup_2.png

Sladka Fit
 Kuhinja

Mnenja o Vegi Fit Kuhinji

Jobtera_reviews-1.png

4.97 ocena Vegi Fit Kuhinje

happy-customers.png
mockup_3.png

Tvoj
Fit Planer

Mnenja o Vegi Fit Kuhinji

Jobtera_reviews-1.png

4.97 ocena Vegi Fit Kuhinje

happy-customers.png

FIT AKADEMIJA 9

37,90 € 27,90 €

FIT AKADEMIJA 9

 

37,90 €

FIT AKADEMIJA 9

37,90€

Radio1_logo.jpg
1efc133646_62103741.jpg
1280px-Cosmopolitan_logo.svg.png
lady.png
Radio1_logo.jpg
lady.png
1efc133646_62103741.jpg
1280px-Cosmopolitan_logo.svg.png

Še več zadovoljnih
uporabnic …

woman-1-1.png
Neža M.
final-stars-FA9.png
”Najprej hvala za super program. Z majhnimi spremembami sem dosegla veliko, v samo 4-ih tednih sem izgubila 2 kg in 19 cm. Hvala za vso podporo, ki nam jo nudite pri doseganju teh ciljev. Program je super zastavljen, sploh fb skupina ter live videii.”
woman-1-1.png
Lina K.
final-stars-FA9.png
”Danes, ko sem videla slike … Mene je skor kap. To ne more biti res!!! Ne more biti takšne razlike … Hudo. Dobila sem tak zagon, novo motivacijo. Danes sem spoznala resnični pomen PATRICIJINIH BESED – SLIKAJTE SE!!! Hvala za FA. Tole bi vsak Slovenec moral dobiti pri zdravniku na napotnico.”
woman-1-1.png
Ivana E.
final-stars-FA9.png
”Sicer pa kot sem že 1000 x povedala, hvala ti za vso tvojo pozitivo, spodbudo in tako odličen program, da res vse dobiš servirano na pladnju. Samo odločit se moraš in rezultati so tu! Od FA4 do FA8 -34,7 kg!!”
woman-1-1.png
Maja S.
final-stars-FA9.png
‘’Končno mi je naredilo klik, da tako ne gre več naprej (- 5 kg v FA8). Uspela sem priti do te točke, da se po kosilu ne uležem, ampak odpravim na daljši sprehod in se potem veliko bolje počutim. tudi sama opažam, da imam več energije in se v svoji koži bolje počutim. Hvala iz srca za ta program.’’
woman-1-1.png
Klara J.
final-stars-FA9.png
”Stara sem 40 let, za mano je 5 porodov in FA8 sem se priključila predvsem z razlogom, da imam plan vadbe, ki jo lahko izvajam sama doma in ko lahko (ob 5-ih otrocih je včasih pač več organizacije). Nad izgubo sem zelo navdušena, še mož je rekel kako zelo se pozna. Hvala za ta super program in “se vidimo” v FA9, komaj čakam.”
woman-1-1.png
Valentina U.
final-stars-FA9.png
”Naprej bi se rada zahvalila za odlične recepte in vadbo. Res mi je bilo fajn in bo še fajn telovadit, ker je raznoliko in je za celo telo. Recepti so mi bili tudi všeč – ne samo meni, ampak celi družini. Moj rezultat: izgubila sem 4,6 kg ter 26,5 cm. Absolutno se vam pridružim v naslednji akademiji!”

… in Še več

woman-1-1.png
Denisa S.
final-stars-FA9.png
”Najprej bi rada pohvalila celoten koncept FA, to je res program 1A. Vse je odlično razloženo, vse informacije so razumljive in zbrane na enem mestu. Sama sem vedno preizkušala nove stvari in sem dala skozi kar nekaj programov, vendar tako dodelanega kot je fit akademija še nisem odkrila. Na začetku sem bila skeptična, priznam, ker sem si mislila da je to še en program, ki obljublja nekaj kar v resnici ni. Prav zaradi tega, ker je bilo moje prepričanje napačno sem se odločila, da napišem to sporočilo, kar ni v moji navadi, nikoli ne pišem in raje vse spremljam z ozadja. Moj rezultat: -1,6 kg in spremenjene misli ter pogled nase in to je le začetek do najboljše verzije mene tako fizično kot psihično.”
woman-1-1.png
Mojca M.
final-stars-FA9.png
”FA8 je moja prva akademija in definitivno ne zadnja! 😊 Navdušena nad rezultati, urejeno prehrano, primernimi porcijami in redno vadbo, ki zame traja ravno dovolj časa. Začela sem 03.10.2022 z basic vadbami, med vikendom užgem pa še kakšen plesni trening ali dva. Otroka (5 in 2.5 let) sta se navadila, da mami po službi telovadi, tako da mi kar sama pripravita opremo in pripomočke. Skupaj zaenkrat lažja 6 kg in ožja za 27 cm, zdaj pa nadaljujem naprej. Hvala za vso podporo, strokovne nasvete, okusne recepte in dobro voljo, ki jo širiš med nas.”
woman-1-1.png
Sara N.
final-stars-FA9.png
”Najprej naj povem, da sem poskušala že s takimi in drugačnimi “dietami” in ni bilo nikakor prave motivacije. Sem se ze mislila prijavit na FA7 pa ne vem niti kje sem se izgubila. Sedaj pri 8-ki pa sem rekla DOVOLJ. Vsega skupaj sploh nisem občutila kot dieto. Enostavno sem črtala slabe navade – zvečer pred TV kokice ipd, zjutraj s kavo ni več peciva in čokoladnih keksov ter ostalih bedarij polnih cukra. Treningi so mi top … vse skupaj je top. Nisem si mislila, da bom našla nekaj kar mi bo dejansko res odgovarjalo in ne bom jemala stvari kot “mučno dieto” ampak način prehranjevanja. Patricia HVALA, ker si. Ste super ekipa.”
woman-1-1.png
Lena P.
final-stars-FA9.png
”Ni boljšega občutka od tega, ko najdeš način kako živeti, da se ne prenajedaš in da se ne rediš dnevno. Hvala Patricia, da si mi pokazala pot, da si mi pokazala, da ni odrekanj in da lahko živiš življenje tudi s sladkimi jedmi na jedilniku. Hvala, da si naš smerokaz in hvala za vso srčnost, nasvete in nenazadnje, vsako kapljico švica. Prvič sem v akademiji in verjamem, da ne zadnjič! V 4-ih tednih sem izgubila dobre 4 kg in neverjetnih 22 cm po celem telesu. Še ne dojemam da je to res, ampak je! Res so nori občutki, ko delaš nekaj zase. In ti/vi ste nam pokazali pot in jo kažete še naprej. Gremo borbat dalje in se vidimo v FITAKADEMIJI 9!”
woman-1-1.png
Ines Z.
final-stars-FA9.png
”Potrebna je bila odločitev … in ravno FA8 je bila zame prelomna. Sprejela sem odločitev, da spremenim svoje življenje. Da vztrajam. Do konca. Tudi, ko motivacija pade. In sem. Tako ponosna nase! Ko sem se fotografirala in združila fotografiji prej/potem nisem mogla verjeti … kakšna sprememba v samo enem mesecu! Mesecu, po katerem imam iz tedna v teden več energije. Čutim, kako se boljše počutim – fizično in psihično. Izgubljeni obsegi in kilogrami pa so samo dodatek temu. Noro! Začela sem z 97,6 kg, zaključila s 93,7 kg. Hvala za vse kar delate. Upam, da se zavedate, kakšen pomemben prispevek ste v našem prostoru.”
woman-1-1.png
Polona S.
final-stars-FA9.png
‘Iz srca se zahvaljujem za tako super program in da nam je vse res dano na pladnju in da je samo od nas odvisno, ali to vse sprejmeno in spremenimo navade ali pa ostanemo na mestu. Jaz sem vesela, da sem “padla not” in da so rezultati vidni ze po enem mesecu in definitivno nadaljujem naprej. Stara sem 43 let in imam hašimoto bolezen scitnice, pa je vseeno šlo lepo dol. Iz 92.9 kg sem prišla na 86,7 kg. Se vidimo v FA9.”

FIT AKADEMIJA 9

37,90 € 27,90 €

FIT AKADEMIJA 9

 

37,90 €

FIT AKADEMIJA 9

37,90€

VEČMESEČNE
TRANSFORMACIJE

ŠE VEČ MNENJ …

IN ŠE VEČ MNENJ …

woman-1-1.png
Nives D.
final-stars-FA9.png
”Hvala ker z vašo pomojo živim bolj zdravo in imam motivacijo tak življenjski slog ‘furat’ na dolgi rok. Iz 64,1 kg na 61,6 kg.”
woman-1-1.png
Lea V.
final-stars-FA9.png
”Iz 91 kg na 86,7 kg. Vadba, prehrana super zelo. Hvala vam in komaj čakam nadaljnje akademije.”
woman-1-1.png
Nina C.
final-stars-FA9.png
”Sama sem na sebe zelo ponosna in vesela da sem se odločila za tale korak. In z veseljem nadaljujem v tej smeri. Iz 88,4 kg na 83,9 kg.”
woman-1-1.png
Marjana ž.
final-stars-FA9.png
”Skupna izguba -21 cm ter – 5.7 kg. Vse pohvale za fit akademijo! Jedilniki so odlični, prav tako treningi! Se vidimo spet v FA9!”
woman-1-1.png
Snežana F.
final-stars-FA9.png
”Hvala za akademijo. Na začetku sem bila skeptična kako bom jaz doma delala vaje, se držala receptov in sploh shujšala?! Sem in sem res vesela, da sem v štirih tednih izgubila 4,7 kg in vsega skupaj 17 cm.”
woman-1-1.png
Pija V.
final-stars-FA9.png
”Ker kolo ni bilo dovolj za oblikovanje telesa, sem se odločila za nakup programa FA8. Torej, 1.10. start z basic in po enem mesecu pro. Razlika je vidna in tudi počutje je boljše. Hvala vam, da ste tako zasnovali vse skupaj. Top zadeva!”

FIT AKADEMIJA 9

37,90 € 27,90 €

FIT AKADEMIJA 9

 

37,90 €

FIT AKADEMIJA 9

37,90€

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako vem, da je bila moja prijava v program FA9 potrjena?

O vseh pomembnih zadevah v zvezi s tvojim naročilom boš obveščena preko email naslova, s katerim si oddala prijavo. Bodi pozorna na mape promocije/junk/vsiljena pošta, saj mail kdaj zaide tudi tja.

Po oddani prijavi in plačilu boš v roku 3-eh delovnih dni na mail prejela potrdilo o uspešno prejetem plačilu in potrjeni udeležbi v programu FIT AKADEMIJA 9.

Kako po opravljeni prijavi in plačilu dostopam do vsebin Fit Akademije 9?

V soboto, 28.1.2023 tekom dneva, boš na mail prejela unikatno uporabniško ime in geslo, s katerim boš na spletni strani www.fit-akademija.si lahko dostopala do vseh vsebin

Kako dostopam do motivacijske in podporne FB skupine?

Po oddani prijavi in plačilu, pošlji prošnjo za pridružitev FB FA9 skupini. Najdeš jo s klikom na povezavo: https://www.facebook.com/groups/fitakademija9

Vse udeleženke FA9 pa bodo na mail prejele tudi povabilo za pridružitev skupini. Zopet bodi pozorna na mape junk/vsiljena pošta/promocije. Ob poslani prošnji za pridružitev skupini je potrebno nujno navesti številko naročila ali email, s katerim si oddala prijavo. V nasprotnem primeru bo prošnja za pridružitev zavrnjena.

V facebook skupino se pod eno prijavo lahko priključi ena oseba. Sprejemanje bo potekalo vse do nedelje, 29.1.2023. Prosimo za malo potrpežljivosti, saj je sprejemanje zamuden proces in ne moremo omogočiti, da bi bili vsi sprejeti isti dan. V kolikor ne boste sprejeti do nedelje, 29.1.2023, nam pišite na [email protected] (ZADEVA: FACEBOOK SKUPINA; OPOMBA: nujno je potrebno navesti številko naročila).

Kje bomo dostopali do treningov in receptov?

V soboto, 28.1.2023 tekom dneva, boš na mail prejela unikatno uporabniško ime in geslo, s katerim boš na spletni strani www.fit-akademija.si lahko dostopala do vseh vsebin. Spletna stran je oblikovana zelo pregledno, tako da boš imela vse pomembne stvari zbrane na enem mestu.
Do kdaj nam ostanejo vsebine? Ali nam recepti in treningi ostanejo za vedno?
Vse vsebine ti ostanejo za vedno. Pomembno je le, da poskrbiš za pravočasen prenos.
Ali lahko trening izvajam kadarkoli ali le ob točno določeni uri?

Vodeni treningi so posneti vnaprej in ti ostanejo za vedno, tako da jih lahko izvajaš kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želiš. Ko opraviš celoten program ga lahko opraviš ponovno.

Ali se lahko prijavim in s programom začnem kasneje?

Z izvajanjem programa pa lahko pričneš kadarkoli ti ustreza.

Kaj prejmem za ceno 37,90 eur?

5 vadbenih programov:

  1. OSNOVNA RAVEN (BASIC): 17 vodenih treningov na lažji stopnji – v kolikor se izogibaš poskokom ali jih ne moreš izvajati, je vedno prikazana tudi najlažja različica vaje. 
  2. NAPREDNA RAVEN (PRO): 19 vodenih treningov na težji stopnji. Za izvajanje treninga priporočamo dve ročni uteži in elastiko.
  3. CORE WORKOUT: 8 vodenih treningov, ki so namenjeni okrepitvi trebušnih mišic in izboljšanju telesne drže.
  4. FIT LATINO DANCE: 8 dinamičnih vadb, v katerih se prepletajo krepilne vaje ter preprosti plesni koraki.
  5. JOGA-PILATES FLOW: 8 vodenih treningov, pri katerih se boš povezala s svojim telesom, ga razgibala in učvrstila.

Več kot 80 okusnih in hitro pripravljenih receptov.

Nakupovalne sezname.

Knjižico Tvoj fit mesec.

Dostop do motivacijske skupine.

Za koga je primerna FA? Je primerna tako za začetnike kot tudi za že ‘izkušene’?

Fit Akademija je primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene. Na začetku vsakega treninga je razložena pravilna izvedba vaj; tekom celotnega treninga pa te opozarjamo na stvari, na katere moraš še posebej paziti.

Kako dolgi so treningi v FA?
Dolžina treninga je odvisna od tega, kateri program izvajaš in tedna. Vsak program je zelo podrobno opisan na začetku spletne strani v sekciji ‘Kaj vsebuje FIT AKADEMIJA 9?’
Ali treningi vsebujejo ogrevanje in raztezanje?
Da. Pred vsakim treningom izvedemo ogrevanje, po treningu pa še ohlajanje in raztezanje.
Ali je jedilnik sestavljen samo iz klasičnih sestavin, ki se kupijo v običajnih trgovinah?
Tako je. Recepti so sestavljeni iz sestavin, ki jih dobiš praktično v vsaki trgovini.
Koliko znaša mesečni znesek za vse sestavine?

Mesečni znesek za nakup vseh sestavin je nemogoče napovedati, saj je le ta odvisen od tega, kaj vse že imaš doma (jajca, ovseni kosmiči, riž, testenine …). Vse dosedanje udeleženke so mnenja, da je jedilnik sestavljen tako, da posamezniku nakup sestavin ne ‘povzroča’ finančnega bremena. Prepričana sem, da boš z organizacijo, ki jo prinese FA9 celo privarčevala – za hrano zapravila manj kot sicer.

Ali jedilniki vsebujejo tudi prehranske dodatke, kot npr. proteine?

Ne. Recepti ne vsebujejo prehranskih dodatkov.

Ali lahko sodelujem tudi če nimam FACEBOOK računa?

V Fit Akademiji lahko sodelujejo popolnoma vsi – tudi tisti ki nimajo socialnih omrežij, saj se celoten program odvija na spletni strani. Seveda pa je facebook račun le še dodatna prednost, saj boš tako deležna tudi motivacije, dnevnih video vsebin in podpore Patricie ter ostalih udeleženk v zaprti facebook skupini.

Je FA9 primerna tudi za moške?

Je primerna. Tudi moški dosegajo izjemne rezultate.

So treningi primerni za mamice po porodu?

Odvisno od posameznice in njenega zdravstvenega stanja. V kolikor je bilo po porodu vse ok in ni nobenih zdravstvenih težav ter imaš že odobritev s strani ginekologa, lahko s treningi brez problema začneš. Program omogoča visoko stopnjo individualizacije, zato ga lahko prilagodiš sebi in svojim zmožnostim.

V kolikor s treningi še ne moreš začeti, pa seveda lahko v tem času s pomočjo odličnih receptov FA9 že konkretno spremeniš svoje prehranjevalne navade.

Ali je program prilagojen posamezniku?

Program Fit Akademija ni klasičen enomesečni program, v katerem prejmeš zahtevno dieto in prenaporne treninge, ob katerih hitro obupaš. Cilj FA je, da te naučimo, kaj pomeni živeti zdrav življenjski slog; da prejmeš veliko novih idej za obroke; različne vodene treninge in da spoznaš, da lahko kljub temu, da v vsem skupaj uživaš, tudi napreduješ in dosežeš svojo željeno postavo.

Ali so treningi narejeni tako, da je vodena celotna vadba ali so samo prikazane vaje?

Treningi so v celoti vodeni. To pomeni, da namestiš svoj telefon/računalnik/tablico, pritisneš »predvajaj« in slediš vaditeljici ter njenim navodilom. Skozi celoten trening imaš na ekranu tudi odštevalnik časa, tako da ne potrebuješ štoparice.

Kako je s prehrano tistih, ki delamo ponoči? Moram veliko časa preživeti ‘za štedilnikom’ in obroke pripravljati sproti?

Vsi obroki so takšni, da za pripravo ne potrebuješ nobenega posebnega kuharskega znanja; nobenih ekstremnih sestavin in so narejeni zelo hitro. Veliko obrokov je tudi takšnih, da jih lahko pripraviš vnaprej, a bodo še vedno zelo dobri. Do vseh vsebin Fit Akademije lahko dostopaš na spletni strani in ti ostanejo za vedno, tako da tudi treninge lahko opraviš kadarkoli. Le ti so kratki, učinkoviti in ne vzamejo veliko časa.

Ali se jedilnikov iz Fit Akademije držim lahko le en mesec ali tudi dlje?

Jedilniki oz. recepti iz FA9 ti ostanejo za vedno in jih lahko uporabljaš kolikor časa želiš. Obroke iz posameznih jedilnikov po želji tudi spreminjaš po navodilih, ki jih prejmeš, tako da kljub daljši uporabi ne bo postalo monotono.

Je za treninge potrebna kakšna oprema?

Za izvedbo 28-dnevnega programa na osnovni ravni, oprema ni potreba. Za izvedbo 28-dnevnega programa na napredni ravni pa priporočamo ročne uteži in elastiko.

Je FA primerna za vse starosti? Koliko je spodnja in koliko zgornja meja?

Fit akademija je primerna za vse starosti.

Ali je FA primerna tudi za tiste, ki ne jedo mesa?

Fit Akademija je primerna tudi za posameznike, ki ne jedo mesa, saj je kar nekaj obrokov vegetarijanskih. Poleg tega pa lahko z manjšimi prilagoditvami tudi ostale obroke spremeniš v brezmesne.

Vsem vegetarijancem in veganom priporočamo nakup kuharske knjige Vegi Fit Kuhinja.

Ali lahko, v kolikor kakšnega živila ne jem, le tega zamenjam?

Seveda! Vsi obroki v Fit Akademiji so zelo prilagodljivi, tako da v kolikor kakšnega živila ne maraš, ne bo problema.

Ali bo pri receptih navedena kalorična vrednost?

Da. Pri vsakem receptu v Fit Akademiji je navedena okvirna kalorična vrednost.

Ali je FA primerna tudi za pridobivanje mišične mase, preoblikovanje postave in ne samo za hujšanje?

Seveda! Fit Akademija je primerna za vse, ne glede na cilj, saj prejmeš zelo podrobna navodila, ki te bodo naučila, kako jedilnik prilagoditi sebi. To je seveda tudi najbolj pomembno – cilj ni le držanje nekega jedilnika, ampak to, da končno razumeš, zakaj in koliko moraš pojesti glede na cilj, ki ga želiš doseči.

Lahko uporabljaš samo jedilnike ali pa samo treninge in dosežeš rezultate?

Za doseganje optimalnih rezultatov je najboljše, da izvajaš kombinacijo obojega, vendar pa bodo rezultati vsekakor vidni tudi v kolikor se držiš le prehrane ali pa izvajaš le treninge. Kakšen bo rezultat v tem primeru pa je odvisno od mnogo dejavnikov.

FIT AKADEMIJA 9

37,90 € 27,90 €

FIT AKADEMIJA 9

 

37,90 €

FIT AKADEMIJA 9

37,90€


Pogoji poslovanja  |  Politika zasebnosti 
Copyright © 2023 ALUE. Vse pravice pridržane.

Izdelava in priprava strani: Jure Mesarec